Wil jij deze zomer lekker bijverdienen en een leerzame vakantiebaan in de transport & logistiek? Dan is Noordendorp Transport dé plek voor jou!

 

Jij als Vakantiekracht
Onder begeleiding van ervaren collega’s verricht je alle voorkomende logistieke werkzaamheden. Je helpt met het laden van trailers met diverse zendingen, zoals bouwmaterialen, productiegoederen en voedselproducten. Samen met je team zorg je ervoor dat alles veilig en correct geladen is, zodat onze chauffeurs de volgende dag zonder zorgen op pad kunnen. Een geweldige kans om praktijkervaring op te doen. Wil je na de vakantie blijven? Geen probleem, wij kunnen je een bijbaan bieden voor minimaal 2 avonden per week! Eerder starten? Je kunt per direct starten met je inwerktraject.

 

Wat wij vragen

  • Teamplayer met een flinke dosis motivatie en verantwoordelijkheidsgevoel. Je werkt zorgvuldig en nauwkeurig.
  • In de zomerperiode ben je minimaal 3 aaneengesloten weken beschikbaar, voor minimaal 3 dagen per week.
  • Je bent flexibel in werktijden.

 

Wie zijn wij?
Noordendorp Transport B.V.is de verbindende schakel in de logistieke keten en misschien wel jouw nieuwe werkgever. Ons professionele en gemotiveerde team zet zich dagelijks in voor transportoplossingen op maat. Met een uitgebreid wagenpark en 20.000 m2 aan warehouse zijn wij dé specialist in transport en opslag van bouw-, productie- en voeding gerelateerde goederen. Als hechte familieorganisatie uit Haaksbergen maken wij deel uit van HST Groep uit Enschede. Deel uitmaken van een hecht en betrokken nationaal- en internationaal bedrijf betekent voor jou:

  • Veel afwisseling in je werk;
  • Volop ontwikkelingsmogelijkheden;
  • De zekerheid van een hecht en solide Twents merk achter je.

 

Wat wij bieden
Wij bieden niet alleen een vakantiebaan, maar een kans om te groeien, leren en deel uit te maken van een gezellig en hecht team. En niet onbelangrijk, een salaris boven het minimumjeugdloon!


AL MEER DAN 100 JAAR STERK IN LOGISTIEK WERK!

 

Voor vragen kun je contact opnemen met Rianne ten Vregelaar, tel. 053–5721894.