Dagelijks vervoert Noordendorp Transport nationaal en internationaal een grote diversiteit aan goederen, ook via dedicated transport. Met behulp van track en trace volgen wij uw zending, waardoor uw transportopdracht zo effectief en efficiënt mogelijk wordt verzorgd en er altijd inzicht is.

Van alle markten thuis
Noordendorp kan vrijwel iedere transportopdracht aan. Wij vervoeren onder meer grondstoffen (food en non-food), productiematerialen, bouwmaterialen, temperatuurgevoelige producten, levensmiddelen en ADR-goederen (gevaarlijke stoffen). Heeft u een specifieke transportopdracht? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Dedicated Transport
Voor meerdere opdrachtgevers voert Noordendorp transporten dedicated uit. In de eigen uitstraling van de opdrachtgever en met speciaal beletterde auto’s en vaste chauffeurs in bedrijfskleding voeren wij uw opdracht uit. De chauffeurs zijn in dienst van Noordendorp, maar voelen zich tegelijkertijd ook medewerker van uw bedrijf.

Met dedicated vervoer bent u niet langer belast met het aansturen van logistieke processen. U kunt zich richten op uw corebusiness en u laat het vervoer met behoud van uw eigen stijl over aan ons als specialist. Uiteraard werken wij nauw met u samen, zodat de goederen volgens afspraak en naar volle tevredenheid geleverd worden bij uw klanten.