Kwaliteit, snelheid en betrouwbaarheid zijn de kernwaarden van MIGRO Logistiek. Door te investeren in het wagenpark en onze medewerkers kunnen wij aan deze beloften voldoen.

Wagenpark
Ons wagenpark zorgt ervoor dat al uw goederen volgens de tijdsafspraken worden afgeleverd. Het wagenpark van MIGRO Logistiek bestaat uit bestelauto’s, bestelbussen, bakwagens en vrachtwagens (tot maximaal 6 ton) met laadklep en eventueel schuifzeil, allen voorzien van euro-5 en 6 motoren afgestemd op regel- en wetgeving en wensen uit de markt. Ons wagenpark wordt goed onderhouden en verzorgd. Om de hoek van ons bedrijf ligt een wasstraat, zodat de wagens iedere dag schoon en up to date op pad gaan voor een betrouwbare service.

Onze mensen
Wij beschikken over ervaren medewerkers, die hun hand niet omdraaien voor een bijzondere of specialistische opdracht en uw bedrijf op een goede en verantwoordelijke manier presenteren bij uw afnemers en opdrachtgever. Al onze medewerkers beschikken over de noodzakelijke kennis, diploma’s en certificaten om op de juiste manier met uw specifieke vervoersopdracht om te gaan.

Klik op onderstaand logo voor meer informatie.