Met ons uitgebreide wagenpark is Noordendorp hét adres voor koerier- en sneltransporten. Wij verzorgen het hele jaar door met veel aandacht uw (spoed)transportopdracht door heel Europa. Persoonlijke dienstverlening staat voor ons centraal we behandelen daarom ieder transport met de grootst mogelijke zorg. Zendingen worden bij uw klant geleverd en wij zijn het verlengstuk van uw bedrijf.

Snel, betrouwbaar en altijd bereikbaar
Een spoedopdracht moet ieder moment kunnen worden uitgevoerd en daarom zijn iedere dag 24 uur bereikbaar. We zorgen ervoor dat uw zending op de afgesproken tijd wordt afgeleverd. We beschikken over ervaren medewerkers, die uw transport met zorg en betrouwbaarheid afwikkelen.

Flexibel en specialistisch
Noordendorp is door het uitgebreide wagenpark en uitgebreide ervaring dé specialist voor specifieke sneltransporten. Of het nu gaat om een medisch transport, gevaarlijke stoffen, documenten of goederen met bijzondere afmetingen, voor iedere vraag hebben wij een oplossing. Wij beschikken over diverse representatieve bedrijfswagens: van bakwagen, bus met aanhanger tot caddy. Onze bedrijfswagens zijn voorzien van de nodige uitrusting, Door het juiste vervoersmiddel in te zetten kunnen wij u snel, efficiënt en voordelig van dienst zijn.

Samenwerking
Ons koeriersdiensten en sneltransporten voeren we uit in samenwerking met Migro Koeriers in Zwolle.