Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging binnen een gezellige familiaire organisatie? Wij hebben onderstaande functie vacant en vertellen je graag vrijblijvend meer over onze mooie en afwisselende dienstverlening!

 

Als chauffeur ben je verantwoordelijk voor het internationaal (voornamelijk Duitsland en België) vervoer van een groot scala aan goederen, variërend van bouwmaterialen, grondstoffen voor voedingsmiddelen, recreatiemateriaal en ADR goederen. Samen met collega’s zorg je ervoor dat de goederen naar volle tevredenheid van onze klanten worden vervoerd en behandeld. Wij laden en lossen met elektrische pompwagens of meeneemheftrucks en onze goederen bevinden zich op pallets in alle formaten. Dit maakt het werk extra afwisselend en uitdagend. Met onze klanten hebben wij prettige en intensieve relaties en met ons team zorgen we er dagelijks voor dat we hen optimaal van dienst zijn.

 

Functie-eisen
Voor deze functie is het belangrijk dat je in het bezit bent van rijbewijs CE met code 95 en beschikt over een geldige bestuurderskaart. Je bent representatief, zelfstandig, klantvriendelijk en communicatief vaardig. Uiteraard neem je professioneel deel aan het verkeer en weet je, je daarmee positief te onderscheiden. Wij vragen een goede beheersing van de Nederlandse en Duitse taal.

 

Wij bieden jou
Wij bieden jou een gedreven en enthousiast team van collega’s binnen een stabiele en informele werkomgeving met op vrijdag een vrijwillige vrijdagmiddagborrel. Wij werken van maandag t/m vrijdag. Persoonlijke en professionele ontwikkeling stimuleren wij. De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij aan conform ons HR-beleid en cao.


AL MEER DAN 100 JAAR STERK IN LOGISTIEK WERK!

 

Voor vragen kun je contact opnemen met Rianne ten Vregelaar, tel. 053–5721894.