Ligt jouw kwaliteit in het aansturen en begeleiden van de dagelijkse logistieke activiteiten? Ga jij nieuwe uitdagingen graag aan en ben jij als leider in staat om samen met je team de processen zo effectief en efficiënt mogelijk te laten verlopen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Teamleider bij Noordendorp draag je de eindverantwoording binnen Logistics. Je hebt een leidinggevende rol over +/- 15 medewerkers verdeeld over twee teams. Samen met twee meewerkende voormannen, weet jij de gestelde doelen te behalen, je durft besluiten te nemen en ziet toe op een veilige, gezonde en plezierige werkomgeving en -sfeer. Je hebt een commerciële werkwijze. Kwaliteit staat bij jou hoog in het vaandel en je weet daarmee een duurzame relatie op te bouwen met collega’s en klanten.

Visie op inrichting van magazijnen en een accuraat voorraadbeheer zijn voor jou vanzelfsprekend. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse personele bezetting en zorgt voor duidelijke lijnen tussen jouw team en de rest van de organisatie. Marktontwikkelingen en ontwikkelingen van medewerkers volg je op de voet en je speelt hier tijdig op in. Je coacht medewerkers opbouwend en zij weten goed wat er van hen verwacht wordt.

De functie van teamleider betreft een dagdienst functie. Echter in de avonddienst zorgen de meewerkende voormannen er met het team voor dat de vrachtwagens efficiënt en veilig beladen worden. Als teamleider ben je daarom tevens geïnteresseerd in transportactiviteiten en je weet ook op deze activiteit de organisatie op een hoger niveau te krijgen.

Voor deze functie vragen wij naast bovengenoemde competenties minimaal MBO-4/HBO niveau en meerdere jaren leidinggevende ervaring in een vergelijkbare werkomgeving. Je hebt kennis van een Warehouse Management Systeem en Office 365.

 

Wie zijn wij?

Wie zijn wij? Wij zijn een familiair bedrijf in Haaksbergen en richten ons op transport-, opslag- en logistieke activiteiten. Met professionele en gemotiveerde medewerkers, een warehouse van 20.000 m2 en een uitgebreid modern wagenpark zijn wij een professioneel logistieke dienstverlener, iets waar we trots op zijn! Een fijne werksfeer en de gezellige bedrijfsfeesten maakt het werken bij ons extra leuk!

 

Enthousiast?

Spreekt deze afwisselende functie, waarin je veel vrijheid hebt en geen dag hetzelfde is, jou aan? Ben jij op zoek naar een fijne werksfeer bij een stabiele werkgever die mogelijkheden biedt voor persoonlijke en professionele ontwikkeling en mooie arbeidsvoorwaarden biedt? Twijfel dan niet en solliciteer nu! 


AL MEER DAN 100 JAAR STERK IN LOGISTIEK WERK!

 

Voor vragen kun je contact opnemen met Rianne ten Vregelaar, tel. 053–5721894.