4-DAAGSE WERKWEEK MOGELIJK!

Als chauffeur bij Noordendorp Transport ben je verantwoordelijk voor het vervoeren van diverse goederen zoals o.a. bouwmaterialen, grondstoffen en verpakkingsmateriaal. Samen met collega’s zorg je ervoor dat de goederen naar volle tevredenheid van onze klanten worden vervoerd. Het laden en lossen gebeurt met elektrische pompwagens of meeneemheftrucks. Met onze opdrachtgevers hebben wij prettige en intensieve relaties waarbij ons team zorgt dat we hen dagelijks optimaal van dienst zijn.

 

Functie-eisen
Voor deze functie is het belangrijk dat je in het bezit bent van rijbewijs CE met code 95. Je bent collegiaal, flexibel en klantvriendelijk. Je neemt professioneel deel aan het verkeer en beheerst de Nederlandse taal.

 

Wij bieden jou
Wij bieden jou een gedreven en enthousiast team van collega’s binnen een stabiele en informele werkomgeving. Regelmatig sluiten we de week gezamenlijk op vrijdagmiddag af en gedurende het jaar zijn er meerdere personeelsactiviteiten. Wij werken van maandag t/m vrijdag waarbij een vierdaagse werkweek zeker tot de mogelijkheden behoort! Je krijgt een gedegen opleiding en inwerkperiode.
De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij aan conform ons HR-beleid en CAO.


AL MEER DAN 100 JAAR STERK IN LOGISTIEK WERK!

 

Voor vragen kun je contact opnemen met Rianne ten Vregelaar, tel. 053–5721894.