Overname Migro Transport door Noordendorp Transport

Met ingang van 1 juli 2017, neemt Noordendorp Transport B.V. alle activiteiten over van Migro Transport BV uit Zwolle.

          

De nieuwe naam is Migro Logistiek B.V., onderdeel van de Noordendorp Groep en blijft gevestigd in Zwolle aan de Voltastraat 25A.

De kernactiviteiten van Migro Logistiek B.V. zijn klein & snel transport zowel nationaal als internationaal. Dit is een uitbreiding op de huidige dienstverlening die Noordendorp haar klanten biedt.

Ruim 36 jaar geleden zijn de heer en mevrouw Middelbosch gestart met Migro Transport.

In Noordendorp Transport hebben zij een geschikte partner gevonden om de continuïteit te waarborgen van de klanten en medewerkers. Dit op een manier zoals zij deze altijd hebben nagestreefd gedurende die jaren; een prettig, persoonlijk contact met de hoogst haalbare kwaliteit in service en flexibiliteit.

Naast alle activiteiten gaat ook het voltallige personeel van Migro Transport mee bij de overname. Naar deze overname is zorgvuldig toegewerkt door beide partijen, zodat voor klanten eenzelfde service en kwaliteit gewaarborgd blijft.

Noordendorp bestaat ruim 100 jaar en houdt zich bezig met nationaal, internationaal transport, warehousing en koeriersdiensten.

         

NOORDENDORP TRANSPORT UW LOGISTIEKE PARTNER

 

 

1e training Tukkers naar de Tour

Afgelopen zaterdag 13 mei heeft de eerste info – en training clinic van Tukkers naar de Tour plaats gevonden bij Noordendorp Transport.

Tukkers naar de Tour brengt wielerliefhebbers in een ‘Twentse etappe’ naar het Grand Départ van de Tour de France. Samen met de TC Tubantia wordt er onder leiding van oud profwielrenner Joost Posthuma een wielerronde van 140 kilometer naar de eerste echte etappe van de Tour de France in Düsseldorf gereden. Het startpunt voor de ruim 175 wielrenners is Enschede op vrijdag 30 juni 2017.

In Düsseldorf wordt het Grand Départ bijgewoond, de feestelijke opening van de Tour de France.

In 2015 was de primeur van Tukkers naar de Tour in Utrecht.

Volgens ploegleider Joost Posthuma is er keurig gereden en is iedereen enthousiast en tevreden.

Ait vedan, wi’j trapt ‘m an !

 

          

                     

 

Noordendorp bij Johan Cruijff Arena

 

 

 

 

 

Het ziet er toch naar uit dat de Amsterdam Arena de Johan Cruijff Arena genoemd gaat worden. Alle partijen hebben een intentieovereenkomst getekend waarin de naamsverandering centraal staat.

Gisteravond,  de dag dat Johan Cruijff zijn zeventigste verjaardag zou vieren en de Cruijff Foundation 20 jaar bestond, stonden er ruim 6500 lopers aan de start van de 14K Run en de 5K Kids Run in Amsterdam! De opbrengst komt volledig ten goede aan de projecten van de Cruijff Foundation.

In samenwerking met Nijha Sportmaterialen uit Lochem die de Cruijff Courts ontwerpt en realiseert, verzorgt Noordendorp in opdracht van de Johan Cruijff Foundation het transport van de Cruijff Courts.

Noordendorp heeft tijdens de feestelijkheden het transport van de kleding voor de 6500 lopers vanaf het Stadionplein naar de Amsterdam Arena verzorgt.

          

Noordendorp Transport ? Je komt ons ook overal tegen!

 

        

 

 

 

Overname logistieke activiteiten Reinaerdt Deuren

      

Noordendorp Transport heeft per 1 april 2017 het totale pakket aan transport en logistieke activiteiten overgenomen van Reinaerdt Deuren.

Dit betreft alle transporten en koeriersritten binnen de Benelux – Duitsland en Zwitserland. 

Reinaerdt Deuren, onderdeel van het VolkerWessels concern, levert een compleet programma aan deuren en kozijnen.

Bij de overname van de activiteiten zullen ook de medewerkers en het materieel worden overgenomen. Het materieel wordt voorzien van de nieuwe huisstijl van Reinaerdt Deuren. Door de intensieve samenwerking hebben zowel Noordendorp Transport als Reinaerdt Deuren een efficiëntie slag weten te bereiken.

“Een logistieke waarde creëer je samen”

Met deze overname zet Noordendorp Transport weer een belangrijke stap in haar ambitie om “de logistieke dienstverlener” in de regio te zijn.
                                                                                                                                 

alg.directeuren M. Wentink  en C. Hendriksen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Noordendorp behaald ISO 22000 voedselveiligheid certificaat

Noordendorp Transport heeft het ISO 22000 voedselveiligheid certificaat behaald. Na een succesvolle audit waarbij alle processen binnen ons bedrijf onder de loep zijn genomen, heeft Noordendorp Transport het certificaat ontvangen en is daar uiteraard erg trots op.

Het ISO 22000 certificaat geldt als de internationale kwaliteitsstandaard voor bedrijven in de gehele keten van de voedingsindustrie (dus ook transport) en wordt wereldwijd gehanteerd. Dit keurmerk garandeert dat voedingsmiddelen, zowel gekoeld als ongekoeld, op een juiste en veilige wijze vervoerd worden. Dit zorgt voor een continue borging van de voedselveiligheid op basis van HACCP. Daarnaast waarborgt het certificaat dat er op een juiste wijze met het milieu wordt omgegaan en dat er veilig gewerkt wordt.

Door middel van dit certificaat kunnen wij aan onze opdrachtgevers aantonen dat wij op een veilige, verantwoorde manier werken en kunnen wij de kwaliteit van de te vervoeren levensmiddelen garanderen.

iso-22000-certificaat

Noordendorp innovatief met LED

Noordendorp Transport heeft alle conventionele 250W en 400W gasontladingslampen in het Warehouse van 15.000 m2 vervangen door Phoenix Motion Control armaturen van Lednovate.

 

lednovate_noordendorptransport_ledverlichting_02                lednovate_noordendorptransport_ledverlichting_03

Gedurende 90 seconden inactiviteit reduceren de lampen zowel in verbruik als lichtintensiteit terug naar 20%.

Hierdoor verbruiken de armaturen nog slechts 20W per lamp. Deze oplossing maakt een energiebesparing van 92% of te wel 78.000 KwH en een CO2 reductie van 32.000 kg mogelijk. Daarmee past deze innovatie uitstekend in het Lean & Green beleid dat Noordendorp Transport voert sinds 2011.

Eind 2016 hoopt Noordendorp Transport haar Lean & Green Award om te zetten in de Lean  & Green Star.

 lean and green

 

 

 

Noordendorp investeert in Warehouse Management Systeem

Sinds de oprichting van Noordendorp Logistics in 2005 is Noordendorp Transport uitgegroeid van traditioneel transporteur naar logistiek dienstverlener.

Noordendorp levert vakkundig en veelzijdig haar diensten in Transport – Warehousing en Snel-transporten (koeriersdiensten) aan.

Noordendorp heeft onlangs geïnvesteerd in een nieuw Warehouse Management Systeem. Met het In & Out systeem van Centric kan Noordendorp Logistics snel inspelen op de ontwikkelingen en de toenemende vraag in de markt.
Alle goederen worden voorzien van een barcode waardoor klanten realtime hun voorraad kunnen inzien of volgen. Via de webpportal kunnen klanten orders plaatsen en indien gewenst eigen e-docs toevoegen of facturen inzien.

Met deze investering kan Noordendorp Transport haar groei en specialisatie in de sectoren productie & bouwmaterialen verder uitrollen. 

20160611_0161  20160622_0084  20160610_0147

Noordendorp supporter van Johan Cruyff Foundation

Al meer dan 12,5 jaar hebben Noordendorp Transport en Nijha Sportmaterialen uit Lochem een langdurige relatie.

Via Nijha Sportmaterialen uit Lochem is Noordendorp in contact gekomen met de Johan Cruyff Foundation. Nijha Sportmaterialen heeft een mobiele Cruyff Court ontworpen waarvoor Noordendorp het logistieke proces verzorgd. Vanuit het Warehouse in Haaksbergen wordt dit mobiele Cruyff Court getransporteerd door Nederland met de door Noordendorp beschikbaar gestelde oplegger voorzien van de uiting van de Johan Cruyff Foundation.

Johan Cruyff trailer linker kan                                    Johan Cruyff trailer rechter kant

De Johan Cruyff Foundation brengt jeugd in beweging!

Missie
De Johan Cruyff Foundation brengt jeugd in beweging waardoor ze samen kunnen spelen en groeien in hun ontwikkeling. Door sport en spel worden kinderen fitter, leren ze met elkaar omgaan en ontwikkelen zij zichzelf. Maar kinderen hebben te weinig tijd, ruimte en aandacht voor bewegen. Daarom willen wij ze stimuleren om te bewegen met onze projecten zoals de meer dan 200 Cruyff Courts in wijken in Nederland en in het buitenland, de ruim 200 basisscholen met een Schoolplein14 en de financiële ondersteuning van diverse grote en kleine sportprojecten en sportbonden met hun activiteiten voor gehandicapte kinderen. Elke week brengen wij zo duizenden kinderen in binnen- en buitenland in beweging. De Johan Cruyff Foundation wordt gesteund door een aantal vaste partners: Nationale Postcode Loterij, Nijha, AkzoNobel, Seacon Logistics, Coop, Unilever en de People’s Postcode Lottery.

Visie
Sport en spel zijn belangrijk voor een goede en gezonde ontwikkeling van kinderen. Het is net zo belangrijk als leren lezen en schrijven. Niet voor niets is het recht op sport en spel vastgelegd in het Verdrag voor de Rechten van het Kind van de Verenigde Naties. De praktijk is anders. Ook in Nederland spelen en bewegen kinderen steeds minder. De gevolgen voor de gezondheid van jeugd zijn nu al zichtbaar. Onderzoeken wijzen ook op negatieve gevolgen op sociaal gebied, ontwikkeling en integratie. De Cruyff Foundation wil kinderen laten bewegen, voor hun geluk. Nu en later.

 

Noordendorp zet 3 nieuwe Krone opleggers in.

Voor het vervoer van levensmiddelen zet Noordendorp Transport vanaf maandag 11 juli drie nieuwe opleggers in van het merk Krone.

Deze opleggers zijn voorzien van drie assen waarvan de voorste as liftbaar is en de achterste as stuurt mee.

Tevens zijn er drie ton laadkleppen achter gemonteerd en zijn de opleggers PIEK gecertificeerd.

 

160708 Krone 2            160708 Krone 3

Noordendorp Transport verlengt convenant met ILenT

Noordendorp Transport heeft vandaag het convenant verlengd met de Inspectie Leefomgeving en Transport voor een periode van 5 jaar.

In 2014 werd tijdens de viering van het 100-jarige bestaan voor de eerste keer het convenant getekend voor een periode van 2 jaar.
Gezamenlijk bewaken en stimuleren de ILenT en Noordendorp Transport de naleving van wet- en regelgeving ten behoeve van een veilige en duurzame leefomgeving en transport.

Noordendorp is trots op deze prachtige teamprestatie en de bevestiging dat het bedrijf “goed op weg is”.

 

DSC00340                   DSC00350

M. Wentink ondertekent met Inspecteur
Generaal mr. F.J.  van Diepenbeek het convenant