Onderstaande kernwaarden spelen een belangrijke rol in de bedrijfsvoering van Noordendorp.

Betrouwbaar:
Onze drijfveer is wederzijds vertrouwen. Kenmerkend is dat wij ons naar collega’s, klanten en partners open, transparant en trouw opstellen. Wij doen wat we zeggen en zeggen wat we doen, afspraak is afspraak. Continu wordt er gezocht naar een win-win situatie met respect voor elkaars belang.

Klantgericht:
De klant staat bij ons centraal. Onze medewerkers weten wensen en behoeften van klanten te signaleren en daarop te anticiperen. Een positieve en duurzame werkrelatie met klanten staat centraal. Van de medewerkers wordt verwacht dat zijn loyaal, betrokken en enthousiast zijn naar klanten.

Kwaliteit:
Kwaliteit is een belangrijke kernwaarde van onze dienstverlening. Wij garanderen u doeltreffende en innovatieve oplossingen voor al uw logistieke- en transportvraagstukken. Continue kwaliteitsverbetering is de basis van ons succes. Vele processen die onze kwaliteit bewaken, zijn gecertificeerd door erkende onafhankelijke organisaties.

Samenwerken:
Samenwerken maakt ons sterker, slimmer en beter.  Door respectvol samen te werken in alle disciplines weten wij duurzame relaties op te bouwen. Wij staan graag open voor  nieuwe inzichten en benutten elkaars bijdrage.