Koerier- en sneltransporten

Ook voor koeriers- en sneltransporten bent u bij Noordendorp aan het juiste adres. Met ons uitgebreide wagenpark verzorgen wij graag het hele jaar door 24/7 met veel aandacht uw (spoed) transportopdracht door heel Europa.

Persoonlijke dienstverlening staat centraal we omringen dan ook ieder transport met de grootste zorg.

Noordendorp heeft diverse representatieve bedrijfswagens van bakwagen, bus met aanhanger, tot caddy. Zendingen worden bij uw klant geleverd en wij zijn het verlengstuk van uw bedrijf. Onze bedrijfswagens zijn voorzien van de nodige uitrusting, Door het juiste vervoersmiddel in te zetten kunnen wij u snel, efficiënt en voordelig van dienst zijn.

 

Dedicated transport

Voor meerdere opdrachtgevers vervoert Noordendorp transporten dedicated uit. Transportopdrachten worden in eigen uitstraling met speciaal beletterde auto’s en vaste chauffeurs in bedrijfskleding voor u uitgevoerd. De chauffeurs voelen zich medewerker van Noordendorp, maar tegelijk ook medewerker van uw bedrijf.

Met dedicated vervoer bent u niet langer belast met het aansturen van logistieke processen. U kunt zich richten op uw core-business en u laat het vervoer met behoudt van uw eigen stijl over aan specialisten. Uiteraard werken wij nauw met onze opdrachtgevers samen zodat goederen volgens afspraak en na volle tevredenheid geleverd worden bij uw klanten.

 

 

 

2016 Bestelbus NT

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

dubbeldekker 2